srenInfo: + 381 11 23 22 745
Koristite li socijalne mreže?
srenInfo: + 381 11 23 22 745
Koristite li socijalne mreže?

Čeda Press - Naša priča

Ukratko o nama
Kompanija „Čeda Press“ DOO osnovana je 1993. godine u Beogradu.

Na samom početku smo bili zaduženi za distribuciju dentalnih i medicinskih proizvoda za jednokratnu upotrebu.

Sa ponosom možemo istaći da poslednjih godina naša kompanija beleži značajan napredak i sa tehnološki najsavremenijom opremom, izuzetno kvalitetnim materijalima i fleksibilnim uslovima za private labeling, zauzima mesto jednog od najznačajnijeg proizvođača ove vrste proizvoda u Evropi.

 

Ponosni smo na našu prisutnost van granica Srbije,  a posebno na konstantni rast broja zemalja u koje izvozimo!

Naša misija

Čeda Press

Još od osnivanja, „Čeda press“ je bio fokusiran na konstantan razvoj i poboljšanje usluge i proizvoda. Pružamo potpunu podršku našim klijentima, trudeći se da obezbedimo visokokvalitetne proizvode i najbolju uslugu od trenutka porudžbine do isporuke. Nadamo se da ćete se pridružiti našoj širokoj mreži klijenata.

Volimo brojeve, a Vi?

Brojke koje nas opisuju


 

0
Zemlje u koje izvozimo
0
Tona papira mesečno
0
Kutija mesečno
0
Kompresa na sat
0
Prerada papira m/min

Sadašnjost i budućnost

Ono što nas čini posebno ponosnim je to da se kompletan proces proizvodnje odvija na tehnološki najsavremenijim mašinama.

Ponosni smo na poziciju jednog od najvećih proizvođača ove vrste proizvoda u Evropi, uz izvoz robe u preko 40 zemalja sveta. A ova brojka iz dana u dan raste.

Asortiman i tehnologija

Naša kompanija je takođe distributer drugih proizvoda za jednokratnu upotrebu u stomatologiji i medicini (pregledne rukavice, hirurške maske, papirna vata, papirne vaterolne…)

Čeda Press već više od 10 godina prodaje tehnoloski najnaprednije mašine u oblasti papirne industrije (toalet, maramice, salvete…).